Over ons

In ons schoonheidsinstituut geven we graag onze cliënten behandelingen en thuisverzorgingsproducten die het beste bij de huid van die persoon passen. Met 20 jaar ervaring zijn er over de afgelopen jaren verschillende merken gepasseerd maar dat ene merk waar we zo naarstig naar opzoek waren kwam maar niet voorbij. Een merk met een no nonsens uitstraling, waarbij geen geld verspilt is aan kostbare verpakkingen, doosjes en bijsluiters, een merk met mooie en zo puur mogelijke ingrediënten voor een betaalbare prijs. Toen we dit niet gevonden kregen zijn we opzoek gegaan naar fabrikanten die onze wensen konden verwezenlijken.

Christina Cosmeceuticals

Christina wordt in meer dan 60 landen verdeeld door schoonheidsspecialisten en artsen. De ontwikkeling van de producten gebeurt door een hoogstaand team van wetenschappers en schoonheidsspecialisten. Dit team is zowel in de theoretische ontwikkeling àls praktijk geworteld en heeft de know-how om een oplossing te bieden voor ieder huidprobleem.

Elk van de Christina productlijnen is een multi-level en holistische behandeling om een bepaald huidprobleem aan te pakken. Denk hierbij aan acne, littekens, pigmentvlekken, rimpels etc. De Christina Cosmeceuticals voor thuisgebruik gaan dan ook hand in hand met professionele behandelingen.

Bekijk onze producten